No photo found
Untitled Document
Promotie nodig?

Wees aardig tegen je baas


 

 

 

promotieVoor een glansrijke carrière zul je het toch echt goed met je baas moeten kunnen vinden. Dit blijkt uit een onderzoek van Futurestep. De onderzoekers ondervroegen 1.500 werknemers uit bedrijven in Groot-Brittannië, het Verenigd Koninkrijk, China, Brazilië, Duitsland, Frankrijk en Australië.

 

De band tussen jou en je  leidinggevenden is een belangrijk factor voor het al dan niet krijgen van een promotie. Om succesvol te zijn op de lange termijn, moet je laten zien dat je goed keuzes kan maken, 18 %  van de onderzochten vindt dit het belangrijkst. Maar je moet ook in staat zijn om  een goede relatie te onderhouden met je baas en je collega’s. Kun je echt niet met je baas opschieten? Dan ziet maar liefst 26 % dit als een reden waarmee je carrièremogelijkheden verkleind worden.

 

De sleutel tot succes

Manager Byrne Mulrooney: " Je wordt aangenomen vanwege je kennis, maar je wordt ontslagen om je persoonlijkheid. Je moet goede keuzes maken, goede ideeën hebben, maar ook het vermogen hebben om goede relaties op te bouwen met je baas en je werknemers. Dat is de gouden sleutel tot succes”

 

Jammer dat het lievelingetje van de baas vaak niet erg geliefd is bij zijn mede collega’s…

08.05.2012 - 15:16

Deel dit artikel


Tags

This content has been locked. You can no longer post any comment.

Random articles

 • Verivinci accessoires

  Onze internationale fashionspotter houd je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws op modegebied.
  Lees verder
 • Koukleum

  Draag jij ook het liefst drie tuien over elkaar om de kou te trotseren?
  Lees verder
 • One Night Stands

  Als je het spel goed speelt en weet dat het enkel over sex gaat en niet over commitment, kan een onenightstand best leuk en verrassend zijn.
  Lees verder
 • Lofoten

  Laat je betoveren door de mooiste gletsjers en fjorden.
  Lees verder
 • Autoreclames

  Zelfs de meest beroemde acteurs verdienen graag een zakcentje bij met commercials. Ze zorgen er wel voor dat de autocommercials niet in eigen land worden uitgezonden.  
  Lees verder
 • Met avocado

  Heerlijk zacht voelt je haar na een zelfgemaakt haarmasker van avocado, honing en olijfolie.
  Lees verder
 • Crisis in de keuken

  Crisis klinkt zo negatief, er zijn namelijk ook voordelen. Doordat we meer letten op onze uitgaven, gaan we steeds bewuster en gezonder leven en eten.
  Lees verder
 • Vlekvrije zomer

  Fruitvlekken op je witte linnen rok of je prachtige linnen tafelkleed? Schoonmaakdiva Marja heeft ook voor deze lastige vlekken en simpele oplossing...
  Lees verder