No photo found
Untitled Document
Perfecte combi

Sal y Limon


 

Sal y Limon Sal y Limon, het zijn onder andere ingrediënten voor een goede Braziliaanse cocktail , maar Sal y Limon is ook de naam  van een sieradenmerk! Het label komt oorspronkelijk uit Zwitserland, waar het drie jaar geleden werd opgericht. De hippe armbanden zijn al gespot om de armen van een van ‘s werelds bekendste fashionbloggers, van Chiara Ferragni van The Blonde Salad.

 

Het merk komt oorspronkelijk uit Zwitserland, waar het drie jaar geleden werd opgericht. De hippe armbanden zijn al gespot om de armen van een van ‘s werelds bekendste fashionbloggers, namelijk Chiara Ferragni van The Blonde Salad.

 

De sieraden worden  met de hand beschilderd en voorzien van een echt laagje zilver of goud. En nee, daar hoef je echt niet meteen diep voor in de buidel te tasten. Het merk is juist een combinatie van glamour, goede kwaliteit en een mooie prijs!

 

De armbanden zijn te verkrijgen in vier verschillende maten en in 20 verschillende kleuren. Elk jaar brengt Sal Y Limon twee collecties uit. Er is dus voor elk wat wils en je kunt alles naar wens mixen en matchen.

 

Helaas zijn de armbanden nog niet overal verkrijgbaar. Een webshop is er nog niet dus als je deze armbanden wil, kun je het beste bij De Bijenkorf filialen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag terecht. De verkoopprijzen zijn 16,90€ voor de small, 23,90€ voor de Medium, 27,90€ voor de Large en 31,90€ voor de XLarge.

 

In deze tijden, waar zoete sorbetkleurtjes hoogtij vieren, is het wel fijn om een snufje zout  aan je garderobe toe te voegen!

 

 

 

Fashion
 

24.04.2012 - 08:53

Deel dit artikel


Tags

Geef hier jouw commentaar (0/500 karakters)

Jouw naam:

E-mail (verplicht)

Jouw commentaar:

Nieuwe reacties per e-mail ontvangen

Beveiligingscode

Code:

 

Random articles