No photo found
Untitled Document
Grootste online schoenenwinkel

Sarenza is in town!


 

 

sarenzaVoor de schoenenverslaafden onder ons, spits je oren! Er is een nieuwe online schoenenwinkel in town! Sarenza.nl heeft officieel voet gezet op Nederlandse bodem.

De lancering vond plaats in een pop-up store op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. PlanetFem sprak met de CEO van Sarenza, Stéphane Treppoz.

 

Sarenza is niet zomaar een online schoenenwinkel, het is de grootste van Europa met een collectie van 30.000 artikelen van meer dan 500 merken en  met meer dan 1 miljoen schoenen op voorraad. Vogens Treppoz is dat ook de reden van het grote succes “ niemand kan met ons concurreren op de selectie” Van Missoni tot Converse en van Esprit tot Miista, Sarenza heeft het allemaal.

 

Inmiddels is Sarenza actief in Frankrijk, Engeland, Duitsland, Spanje, Italië en Nederland. Elke dag vliegen er vele duizenden schoenen over de digitale toonbank. Sarenza bezorgt gratis en biedt een kosteloze retourservice, en staat garant voor een snelle terugbetaling van het aankoopbedrag.

Voor de extreem drukbezette mens is er wel iets ergs handig bedacht: je krijgt 100 dagen om te beslissen of je de schoenen wilt houden! “Dit hebben we gedaan,  zodat klanten zich echt comfortabel voelen over hun aankoop.”

 

 

Een team van 30 werknemers reist de hele wereld over op zoek naar de nieuwste merken wat zorgt voor een zeer indrukwekkende schoenencollectie. De collectie bestaat uit exclusieve merken zoals Michael Kors en Terry de Havilland en onbekendere ontwerpers, zoals Chie Mihara,  en Minna Parikka.

 

Het hoofdkantoor van Sarenza is gevestigd in de modestad van de wereld, het prachtige Parijs. Het heeft hierdoor goed zicht op de nieuwste trend en biedt de laatste collecties van de grootste merken voor vrouwen, mannen en kinderen.

In Frankrijk is Sarenza al een heus begrip. Uit een onderzoek blijkt dat 41% van de Franse bevolking al bekend is met het merk. Het succes heeft het label te danken aan een fantastische reputatie die zorgvuldig is opgebouwd, wat waarschijnlijk het resultaat is van de vele awards die ze al op zak hebben.

 

Weet wat de Nederlandse vrouw wil

De CEO, Treppoz,  viel ook iets grappigs op over Nederlandse dames:  “Ze zijn niet in een hokje te duwen wat betreft hun schoenensmaak. “Waar ze in Italië vooral voor sexy hakken gaan, en in Duitsland voor pragmatisch en comfortabel, wisselt dat erg bij de Nederlandse vrouw”  De ene dag hebben ze zin in sexy, de andere dag kiezen ze voor iets excentriek, of  ‘gewoon’ lekker comfortabel. Sarenza speelt daar goed op in. De herfst/wintercollectie voor 2012 bevat meer dan 20.000 verschillende stijlen.

 

Natuurlijk moet je wel iets langer op je schoenen wachten als je online bestelt , maar je hebt geen last van irritante verkoopdames, je kunt meteen zien of je schoenen leuk staan bij meerdere outfits

Al met al is de drempel om online te shoppen nog nooit zo laag geweest, je kunt  je afvragen of er überhaupt nog wel een drempel is.

Fashion
 

01.05.2012 - 13:16

Deel dit artikel


Tags

Geef hier jouw commentaar (0/500 karakters)

Jouw naam:

E-mail (verplicht)

Jouw commentaar:

Nieuwe reacties per e-mail ontvangen

Beveiligingscode

Code:

 

Random articles